Öt hónapot csúszik a Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 videojáték cd project red
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
A többjátékos része pedig csak 2021 után jelenhet meg.
Vágólapra másolva!

Nem teljesen váratlan, de sok gamer szívét összetörő hírrel jelentkezett a lengyel CD Projekt Red, öt hónapot csúszik az idei év egyik legtöbbek által várt játékának megjelenése. A Witcher játéksorozat fejlesztője szerint a belső nézetes Cyberpunk 2077 új kiadási dátuma a csütörtöki napra eső 2020. szeptember 17.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Project RED

A CD Projekt szerint az akció-szerepjáték elejétől a végéig végigjátszható, a következő nyolc hónapban a fejlesztői csapat azon fog dolgozni, hogy magas minőségűre polírozza a Cyberpunk 2077-et, jó néhány hónapnyi extra munka nélkül

nem tudná megugrani a magasan lévő lécet.

További adalékinformáció, hogy a játék multiplayer komponense 2021 előtt várhatóan nem fog megjelenni, a befektetőknek tartott kérdezz-felelek során pedig a cég AAA-kategóriás termékként írta le azt, amelyet az alapjátékkal párhuzamosan fejleszt.

Végül a CD Projekt közölte, hogy a Cyberpunk 2077 elhalasztásának nincs köze a PlayStation 5 és az Xbox Series X megjelenéséhez, a kiadásakor hivatalosan PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra lesz elérhető a játék.

Ettől függetlenül elméletileg a következő generációs konzolokon is futnia kell, hiszen azok visszafelé kompatibilisek lesznek az elődeikre megjelent játékokkal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!