Fotókon a Samsung Galaxy S20+

samsung galaxy s20+ okostelefon
Samsung Galaxy S20+
Vágólapra másolva!
Négy kamera került az okostelefon hátlapjára.
Vágólapra másolva!

Az XDA Developers élő fotókkal állt elő az egy hónap múlva bemutatásra kerülő Galaxy S20+ mobilról. A csúcskategóriás készülékcsalád három tagot számlálhat, az S20 / S20+ / S20 Ultra modellekből állhat. A fotókon látható, középső modell az S20-nál nagyobb kijelzővel, de az S20 Ultránál visszafogottabb hátlapi kamerarendszerrel rendelkezhet.

Samsung Galaxy S20+ Forrás: Max Weinbach / XDA Developers

A Galaxy S20+ előlapját megvizsgálva feltűnhet, hogy a Samsung mintha visszavett volna a telefon hosszabbik oldalaira lefolyó érintőkijelzőből, és valóban: a forrás szerint szinte teljesen síknak érződik a panel. A telefon hátlapján a trendeknek megfelelően egy óriási kamerasziget van, jelen esetben négy hátlapi kamerával, egy vakuval, továbbá egy mikrofonfuratnak tűnő réssel. A fő kamera 12 megapixeles, a másik három szenzor pedig ultraszéles látószögű, telefotós és makró.

További érdekesség, hogy a jelek szerint a telefon csak bekapcsológombbal és hangerőállító gombokkal rendelkezik, azaz a gyártó

letehetett a Bixby asszisztens gombjának az erőltetéséről.

A Galaxy S20 termékcsalád várhatóan 4G-s és 5G-s kiadásokban is elérhető lesz, Európában feltehetően a piactól függ majd, hogy melyik lesz belőlük elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!