Meghökkentő mobiljáték jött egy magyar fejlesztőtől

hijacker jack mobiljáték fps fmv new idea games
Hijacker Jack
Vágólapra másolva!
Az FPS és FMV műfajokat kombinálja a Hijacker Jack.
Vágólapra másolva!

Szokatlan koncepcióra épülő mobiljátékot tett elérhetővé nemrég a magyar New Idea Games, a Hijacker Jack kombinálja a belső nézetes akció-kalandot a CD-ROM bemutatkozása idején kérészéletűnek bizonyult full motion videóval. Klasszikus grafika helyett a játékosok videókat látnak, a játékmenethez szükséges kezelőszervek pedig efölött jelennek meg.

Hijacker Jack Forrás: New Idea Games

A társalgós részek mellett a játék autós üldözést, ejtőernyőzést, FPS akciót, és parkour jeleneteket is kínál, ami elég színes felhozatal az FMV-s jellegű játékok körében. A karaktereket a szűkös büdzsé miatt kevés kivétellel amatőr színészek alakítják, főként az autós üldözésben és a végső küldetésben tűnnek fel a profik. A mozgóképek a Fülöp-szigeteken, Máltán, Angliában és Magyarországon lettek felvéve.

„Egyik nap csak egy egyszerű ember, távol a civilizáció zajától – másnap már dúsgazdag, az élete veszélyben. Mindenkit megváltoztat a pénz? Tudod, hogy kiben bízhatsz és kiből lesz ellenség?" – olvasható a négy befejezést kínáló játék leírásában.

A free to play Hijacker Jack egyelőre csak Androidra érhető el, de valamikor a második negyedévben iOS-re is megérkezik, később pedig további platformokon is tiszteletét teheti.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!