Elhagyta a vezetéket az Audio-Technica

audio-technica ath-anc300tw bluetooth vezeték nélküli fülhallgató
Audio-Technica ATH-ANC300TW
Vágólapra másolva!
Tavasszal kerül piacra az első vezeték nélküli fülhallgatója.
Vágólapra másolva!

Hamarosan újabb prémium termékkel bővül a felső kategóriás, teljesen vezeték nélküli fülhallgatók tábora, az Audio-Technica végre bejelentette a legelső efféle modelljét. A tavasszal piacra kerülő ATH-ANC300TW modell az Apple AirPods Próhoz hasonlóan 249 dollárba fog kerülni, ám ezért cserébe egy gazdag hangzású, minden tekintetben modern megoldásra számíthatnak a vevők.

Audio-Technica ATH-ANC300TW Forrás: Audio-Technica

A gyártó szerint a fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.0 és a Qualcomm TrueWireless Stereo Plus szabványokat, továbbá az aptX, AAC és SBC hangkodekeket. Az említett riválishoz hasonlóan aktív zajszűrést kínál, azaz a telefonáláshoz is használható mikrofonjain keresztül folyamatosan figyeli a külvilág zajait, és azokat ellentétes hanghullámokkal oltja ki.

Audio-Technica ATH-ANC300TW Forrás: Audio-Technica

Egy töltéssel a fülhallgatók legfeljebb 4,5 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé. A töltésük vezeték nélkül történik a hozzájuk járó töltőtokon keresztül, nagyjából egy órát vesz igénybe a nulláról száz százalékra való feltöltésük. Maga a tok három töltésre elég energiát képes tárolni, a beépített akkuja USB kábelen keresztül tölthető, teljes lemerülés esetén olyan 2,5 órát vesz igénybe a feltöltése.

Az Audio-Technica ATH-ANC300TW egyetlen nagy hátrányát az IPX2 minősítés jelenti, azaz akár esőben sétálva is fennáll a beázás veszélye.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!