Gyilkos robot az MSI gamer számítógépe

msi meg aegis ti5 gamer számítógép
MSI MEG Aegis Ti5
Vágólapra másolva!
Abszolút csúcshardverekkel is kérhető lesz az új Aegis.
Vágólapra másolva!

Feltűnő számítógéppel villog a CES-en a gamer körökben elsősorban a videokártyáiról, alaplapjairól és laptopjairól ismert MSI. A MEG Aegis Ti5 háza határozottan egy robot fejére hasonlít, nekünk elsőre a Portal GLaDOS-a jutott róla az eszünkbe, ám mint mások rámutattak, az Én vagyok anya című filmben lévő robotra talán még ennél is jobban hasonlít.

MSI MEG Aegis Ti5 Forrás: MSI

Érthetetlen oknál fogva az MSI sajtósai csak néhány darab, ráadásul rendkívül alacsony felbontású képet biztosítottak a gépről, így kissé nehezen lehet átlátni a dizájn részleteit. Annyi biztos, hogy az elején van egy OLED kijelzős tekerő, amely képes statisztikai információkat megjeleníteni, plusz a felhasználók néhány funkciót is kapcsolgathatnak vele.

Nem valószínű, hogy a hétköznapi használat során hasznos volna.

Az MSI valamikor a belátható jövőben, ismeretlen kezdőáron piacra kerülő számítógépe konfigurálható lesz, a cég szerint akár a legújabb Intel Core i9 processzorral, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti videokártyával, és 128 GB memóriával is kérhetik majd a vevők.

További furcsaság, hogy beépített 5G modemmel is elérhető lesz.

Az asztali számítógépek esetében rendkívül szokatlan, hogy bármiféle mobilhálózatra való kapcsolódást lehetővé tevő modul kerüljön beléjük, hát még rögtön 5G-s vezérlő.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!