Kütyüvel a korai magömlés ellen

orvos doktor beteg konzultáció Fájdalommal jár a szex? Ezek az okok állhatnak a háttérben
Vágólapra másolva!
Az agyba jutó ingereket próbálja megzavarni a tapasz.
Vágólapra másolva!

Botrányokkal tarkított kezdetek után idén betört a Consumer Electronics Show-ra a sextech, ami a kütyüs szexuális kiegészítőkkel foglalkozó iparág összefoglaló neve. A jelenlegi kiállítók szinte kivétel nélkül nőknek szánt segédeszközöket mutogatnak, amelyek célját az örömök fokozása jelenti. A CNET beszámolója szerint a Morari nevű startup ennek pont az ellenkezőjével állt elő, az azonos nevű, prototípus fázisban lévő tapaszával a férfiak közel harmadát sújtó korai magömlést próbálja többé-kevésbé kezelni.

Forrás: Shutterstock

Az egyszer használatos kütyü egy tapasz, amelyet a gátra (perineumra) kell felhelyezni, a herezacskó és a végbélnyílás közti szakaszról van szó. A termék elektromos impulzusokat bocsát ki, a célja a péniszből az idegrendszerbe futó jelek megzavarása az együttlétek idejének meghosszabbítása érdekében.

Az eszközt egyelőre csak rendkívül limitált körülmények között sikerült tesztelni, azonban az öt tesztalany szerint pozitív változásokat hozott a szexuális életükbe, konkrét statisztikákkal nem tudunk szolgálni. További érdekesség, hogy a partner képes ki- és bekapcsolni a terméket egy appon keresztül, és a működési erősségét is állíthatja.

A Morari szerint ha sikerül megoldani a tömeggyártással és engedélyeztetéssel kapcsolatos kihívásokat, akkor a kütyü talán 2021 közepe táján kerülhet majd piacra. Olcsó pedig nem lesz, darabonként 25 dollárt, azaz nettó 7500 forintot szeretne majd kérni érte a startup.

A Morari alapítója piackutatásokra támaszkodva azt állítja, hogy ez egy ésszerű összeg az egyszer használatos tapaszért, az elgyötört férfiak hajlandóak sok pénzt kifizetni egy efféle eszközért.

Sejthetően tervbe van véve a többször használatos változat kifejlesztése is, ám az még a jövő zenéje, számos élettartammal és tisztítással kapcsolatos problémát kell megoldani hozzá, itt még nem tart a cég.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!