Bivalyerős egybegépet dob piacra HP

hp envy 32 aio pc egybegép számítógép
HP Envy 32
Vágólapra másolva!
4K kijelzőt, GeForce videokártyát, és vezeték nélküli telefontöltőt is kapott.
Vágólapra másolva!

Az all-in-one formatervű asztali számítógépekre ritkán jellemző, hogy mentesek volnának a kompromisszumoktól, azonban a komoly számítási igényű munkára, vagy éppen játékra egybegépet keresőknek is szoktak választási lehetőségeik lenni.

HP Envy 32 Forrás: HP

A HP most bejelentette az efféle megkötésektől mentes gépek táborát gazdagító Envy 32 AiO családját. A termék 31,5 hüvelykes és 3840×2160 pixeles kijelzőt kapott, három oldalt szinte káva nélkül, az IPS panelje ráadásul támogatja a HDR 600 szabványt is. A kijelző profi grafikai munkára is megfelehet, a DCI-P3 színtér 98 százalékát fedi le megjeleníthető színtartománya, azaz

nagyon jó a színhűsége.

A teljesítményre rátérve az all-in-one akár Intel Core i9 processzorral, 32 GB memóriával, 1 terabájtos SSD-vel, továbbá NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q dedikált videokártyával is kérhető. Nem világos, hogy a csúcsmodellje mennyibe fog kerülni, csak annyi biztos, hogy a legolcsóbb konfiguráció 1600 dollárnál fog kezdődni, ezért cserébe a vevők elvileg Intel Core i5-9400 processzort, 16 GB memóriát, 256 GB-os SSD-t, 1 TB-os merevlemezt, továbbá NVIDIA GeForce GTX 1650 (4GB GDDR) videovezérlőt kapnak.

HP Envy 32 Forrás: HP

Az egybegép további érdekessége, hogy került a talpába egy Wireless Qi vezeték nélküli töltő a telefonokhoz vagy fejhallgatókhoz hasonló eszközök könnyű töltése érdekében.

A töltő akkor is működik, ha ki van kapcsolva a PC.

Végül nagyon hasznos, hogy monitorként is használható a HP számítógépe, a HDMI bemenetén keresztül például játékkonzol vagy beltéri egység csatlakoztatható hozzá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!