Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új videoszerkesztőt kapott iOS-en a Google Fotók

google fotók
Az iOS-es mobilappban debütált a Google Fotók fejlettebb videoszerkesztője
Vágólapra másolva!
Nem tudni, hogy Androidra mikor jön a fejlettebb felület.
Vágólapra másolva!

A Google Fotókat iPhone és iPad eszközökön használók mostanra jó eséllyel megkapták az alkalmazás legújabb frissítését, és érdemes lehet ránézniük, ha nem teljesen nyers formában szeretnék megosztani a mobilos videóikat az interneten.

Az iOS-es mobilappban debütált a Google Fotók fejlettebb videoszerkesztője Forrás: Google

Az iOS-es mobilapp teljesen új videoszerkesztőt kapott, ez a videók lejátszásakor a Szerkesztés gombra kattintva hozható be. A sokrétű manuális színkorrekció mellett lehetőséget ad a videók filterekkel való felturbózására, a képük automatikus javítására, a képstabilizációra, a kezdőpontjuk és a végpontjuk beállítására, továbbá a kívánt képarányra nyírásukra.

A legutóbbinak köszönhetően például egy 16:9 képarányú videóból könnyen 4:3 vagy 3:2 arányút lehet varázsolni, manuális finomhangolási lehetőséggel.

A Google Fotók androidos változatának videoszerkesztő felületén továbbra is csak a kezdőpont és végpont megadására, a képstabilizációra, a képkocka kimentésére, továbbá a kép forgatására van lehetőség. Nem világos, hogy az iOS app újításai mikor válnak elérhetővé benne.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről