Októberre várhatjuk az Apple iPhone 12 mobilokat

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott promóciós anyagok alapján októberben válnak elérhetővé az első iPhone 12 okostelefonok.
Vágólapra másolva!

Bár sokan várták, hogy szeptember 8-án majd nagy bemutatót tart az Apple, ez elmaradt. Azt azért megerősítette az Apple, hogy szeptember 15-én lesz egy rendezvénye, azonban annak szlogenje alapján az új Apple Watch okosórák debütálnak, az új iPhone-okat elképzelhető, hogy még később mutatja be a cég.

Forrás: apple

Erre utal az is, hogy a megbízható Evan Blass előásott egy promóciós e-mailt és képanyagok, amely alapján október 20-ig lehet előrendelni majd az iPhone 12-t. Vagyis ha be is mutatkozik még szeptemberben az új sorozat, az elérhetőségére akkor is az átlagosnál tovább kell várni. Az viszont jó hír, hogy iparági források szerint hónapokról hetekre sikerült lerövidíteni a késést, a sorozatgyártást hamarosan felpörgetik, és elsőként a 6,1 hüvelykes iPhone 12 Max és a 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro válnak elérhetővé, később pedig az 5,4 és a 6,7 hüvelykes modellek.

Egyelőre senki sem tud biztosat mondani, de a spekulációk szerint az a valószínű, hogy október elején mutatják be az iPhone 12 mobilokat.