Jövőre jöhet a feltekerhető LG mobil

lg feltekerhető kijelzős mobil
Így néz ki az LG szabadalmában a feltekerhető kijelzős mobil
Vágólapra másolva!
Nem érdeklik a kettéhajtható telefonok a gyártót.
Vágólapra másolva!

Újabb jelentős mérföldkőhöz érhet jövőre az okostelefonos piac, az LG piacra kívánja dobni a világ első feltekerhető kijelzős készülékét, ezt a maga az LG Electronics vezérigazgatója árulta el egy sajtótájékoztatón. A készülék kódneve a nem túl hangzatos „Project B", a pletykák szerint az OLED kijelzőjét a kínai BOE szállítja, nem az LG Display.

Így néz ki az LG szabadalmában a feltekerhető kijelzős mobil Forrás: Let's Go Digital

Sajnos nem teljesen világos, hogy pontosan milyennek kell elképzelni az első nagyobb volumenű próbagyártáson is átesett terméket, a fenti képen egy Let's Go Digital által készített render látható, amely az LG egyik szabadalma alapján készült.

Iparági források szerint a feltekerhető kijelző megvalósítása nem nehezebb, mint a kettéhajthatóé, ráadásul strapabíróbbnak bizonyulhat annál.

A témánál tartva az LG-nek állítólag nem áll szándékában kettéhajtható kijelzős telefont készítenie, nem próbál majd riválist állítani a Samsung, a Huawei és a Motorola termékeinek. Helyette teljesen saját irányba kíván elmenni, ami érthető, elvégre a különutas projektekkel van a legtöbb esélye kitűnni, helyreállítani a renoméját a mobilpiacon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!