Online rendezvényen debütál majd a Samsung Galaxy Note 20 széria

Vágólapra másolva!
Arra is fény derült, hogy periszkópkamera kerül az új csúcsmobilokba, de nem 100x-os zoommal.
Vágólapra másolva!

Bár egyre több rendezvényt igyekeznek valamilyen formában fizikailag is megrendezni, olyan nagyszabású bemutatókra, mint amiket a tech szektorban megszoktunk, nem mostanában lesz példa. A Samsung éppen ezért arra készül dél-koreai források szerint, hogy az elhúzódó járványra tekintettel nem kockáztat, és online rendezvényen mutatja majd be a Galaxy Note 20 szériát.

Forrás: techspot

Ez igazából nem meglepő, de annál érdekesebb: ilyenre a Samsungnál még nem volt példa, ezek lesznek az első Samsung csúcsmobilok, amelyek ilyen eseményen, közönség nélkül debütálnak. Az augusztusi, virtuális Unpacked hozhatja el egyébként a Galaxy Fold 2-t is.

Ezzel párhuzamosan arról is pletykálnak, hogy a Galaxy Note 20 mobilokba periszkópkamerát épít a Samsung, ami látványos optikai zoomra lesz képes, de 100x-os Space Zoomot nem tud majd. Mivel a Galaxy S20 Ultra nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért a Samsung állítólag lemond a hangzatos, de nem túl használható 100x-os zoomról, a nem használt ToF szenzorról, illetve a 108 megapixeles fő kamerát külön hardverrel erősíti meg a jobb autofókusz érdekében.