Eszement az Asus új gamer laptopja

asus rog zephyrus duo 15 gamer laptop notebook
Asus ROG Zephyrus Duo 15
Vágólapra másolva!
Másodlagos érintőkijelzőt kapott a ROG Zephyrus Duo.
Vágólapra másolva!

Újból lesújtott a játékosoknak és tartalomkészítőknek szánt laptopok piacán az Asus, a ROG Zephyrus Duo 15-öt garantáltan senki sem téveszti össze valami mással. A legfontosabb ismertetőjegyét a két darab kijelző adja, a normál megjelenítőn túl akad benne egy másodlagos panel is a billentyűzet felett, ez ráadásul érintésérzékeny.

Asus ROG Zephyrus Duo 15 Forrás: Asus

Szétnyitott állapotban a másodlagos kijelző 13 fokos szögben feltámasztható alulról, hogy jobban látszódjon a képe. Az extra panel ugyanúgy működtethető, mintha egy külső monitor volna a laptophoz csatlakoztatva, továbbá az Asus szerint a fejlesztők specifikusan támogathatják majd, így mondjuk egy játék maga döntheti el, hogy a futtatása során mi jelenik meg rajta.

Asus ROG Zephyrus Duo 15 Forrás: Asus

A laptop fő kijelzője 15,6 hüvelyk átlójú, kétféle panellel is kapható lesz. A tartalomkészítőknek a 4K felbontású, kiváló színhűségűt ajánlja a gyártó, míg a gamereknek inkább a Full HD-s, cserébe viszont 300 Hz képfrissítési sebességre képes opciót érdemes választaniuk.

A másodlagos érintőkijelző 14,1"-es, 3840×1100 képpont a felbontása.

A ROG Zephyrus Duo 15 többféle konfigurációban lesz kapható, akár tizedik generációs Intel Core i9-10980HK processzorral, 32 GB memóriával, 2 TB háttértárral, és NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER videovezérlővel is kérhetik a vastag pénztárcájú vásárlók.

Az elméletileg június során elérhetővé váló laptop ismert konfigurációinak ára 3000-3700 dollár között mozog, olyan nettó 1 – 1,2 millió forintokról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!