Ingyen mobilnet jár mindenkinek

okostelefon mobilozás smartphone iroda office
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Rendkívüli akciókkal álltak elő a nagy mobilszolgáltatók.
Vágólapra másolva!

Hétfőre mindhárom magyar mobilszolgáltató bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetre való tekintettel ingyen mobilnetet biztosít az ügyfelei számára, ezzel megkönnyítve a másokkal való kapcsolattartást, az otthoni munkavégzést, a tanulást és a szórakozást.

A kép csak illusztráció Forrás:Rawpixel.com / Pexels

Elsőként a Telekom jelentette be még a hétvégén az akcióját, a mai napon minden feltöltős és előfizetéses ügyfelénél 10 GB extra adatforgalmi keretet aktivál, ezt belföldi mobilnetezés esetén április 30-ig lehet felhasználni. A korlátlan belföldi mobilnettel rendelkező ügyfelek számára is jól jöhet az ajándék, az EU-n belül roaminghelyzetben is felhasználható.

Másodikként a Telenor lépett színre, a vállalat bőkezűen 100 GB ingyen mobilnetet biztosít minden ügyfele számára. Viszont ezt manuálisan kell aktiválni, a FREE100GB kódot kell SMS-ben elküldeni a 1744-es telefonszámra.

Utolsóként a Vodafone jelentette be a maga megoldását, március 17-től kezdve a My Vodafone mobilappon keresztül az ügyfelei összesen 15 GB adatforgalmat aktiválhatnak, három hónapon keresztül havi 5 gigabájtos dózisokban. Emellett az otthoni digitális TV-előfizetéssel rendelkező UPC-sek számára március 16. – április 30. között ingyen biztosítja a Prémium TV és Filmbox Pro csomagokat.

Végül fontos, hogy a tanév végéig a Vodafone lakossági ügyfelei számára számos oktatási portál látogatása (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu) nem számít majd bele a mobilnetes forgalomba, ezek használata nem fogja csökkenteni a rendelkezésre álló adatkeretet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!