A netre költözik az Apple fejlesztői konferenciája

Apple, WWDC, Tim Cook
San Jose, 2019. június 3. Tim Cook, az Apple amerikai számítástechnikai cég vezérigazgatója beszédet mond a vállalat nemzetközi fejlesztői konferenciáján a kaliforniai San Joséban 2019. június 3-án. MTI/EPA/Monica Davey
Vágólapra másolva!
Teljesen várható volt, hogy elmarad a fizikai rendezvény.
Vágólapra másolva!

Nem a Kínán kívüli boltjainak két hetes bezárása az Apple egyetlen reakciója a koronavírus-járványra, a sejthetőnek megfelelően az idén júniusra tervezett Worldwide Developers Conference fejlesztői eseménye is teljesen az internetre költözik.

Tim Cook, az Apple amerikai számítástechnikai cég vezérigazgatója beszédet mond a vállalat nemzetközi fejlesztői konferenciáján a kaliforniai San Joséban 2019. június 3-án. Forrás: MTI/EPA/Monica Davey

A tájékoztatás szerint az évente megrendezett fejlesztői konferencia összes bejelentése elérhető lesz az interneten, bár az nem világos, hogy élőben streameli-e majd azokat a vállalat, vagy előre felvett videókat nézhetnek az érdeklődők.

A legjobb megoldásnak a kettő kombinációja tűnik, az illetékesek jó eséllyel még ötletelnek a megfelelő formátumon.

Az idei WWDC garantált bejelentései között számos a fogyasztók számára érdekes megoldás is lesz, az Apple többek közt a következő iOS, iPadOS, macOS, tvOS és watchOS szoftvereit is bemutatja majd az online eseményen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!