100 GB mobilnetet ad a Vodafone

Woman using smart phone Smart Phone Beautiful Photo Messaging Brightly Lit Photographing Morning Text Messaging One Woman Only Women Females Sex Symbol Copy Space Surfing the Net Love At First Sight Dating Flirting Nightie 30-39 Years Young Adult Adult Ty
Close up of a young woman using smart phone while lying in bed
Vágólapra másolva!
Három nap leforgása alatt lehet felhasználni a Valentin-napi ajándékot.
Vágólapra másolva!

A Valentin-napi adaton felül, hazai adatkeretet és hazai percdíjat biztosít a telekommunikációs vállalat minden olyan RED Infinity csomaggal rendelkező ügyfelének, aki külföldről Magyarországra indít hívást, vagy küld SMS-t. Újdonságként az idei repertoár kibővült 10 ingyenesen elérhető filmmel is, melyek a jelenlegi UPC-s ügyfelek számára lesznek elérhetőek a UPC filmtárban.

Forrás: Getty Images/Geber86

100 GB díjmentes adat 3 napra
A Vodafone ügyfelei február 29-ig között tudják aktiválni a 100 gigabájt szabadon felhasználható adatot a My Vodafone applikációban. Az adatmennyiség az aktiválást követő három napig felhasználható, minden lakossági és flotta, aktív, hangalapú, mobil havidíjas és feltöltőkártyás ügyfél számára.

100% Világ Napijegy
A február további előnyöket is tartogat a Vodafone RED Infinity ügyfelek számára. A 100% Világ Napijegy kedvezmény szintén a My Vodafone alkalmazásban érhető el, február 3. és 29. között. A jegy aktiválásával, hazai percdíjakon indítható hívás és küldhető SMS Magyarországra, illetve a hazai adatkeret használható Amerika, Ázsia/Kelet-Európa és Afrika megjelölt partnerhálózatain. A kedvezmény az aktiválás napjától február végéig élvezhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!