Visszatért a WoW egyik legőrültebb játékosa

world of warcraft mists of pandaria videojáték
World of Warcraft: Mists of Pandaria
Vágólapra másolva!
Virágszedéssel maxolta ki a karakterét az extrém pacifista.
Vágólapra másolva!

Összetett jelenség a World of Warcraft vonzereje, tipikusan a világában való puszta elmerüléssel, a másokkal való szocializáció lehetőségével, az érdekes harccal és küldetésekkel ragasztja a képernyők elé a játékosokat. A tipikusnak mondható wowozók tömegei mellett persze szélsőséges egyéniségek is színesítik a játékosbázisát, az igazán elvetemült figurák egyike az extrém pacifizmusával vált hírhedtté az elmúlt hat évben.

World of Warcraft: Mists of Pandaria Forrás: Blizzard

A pár napig világrekord eladással büszkélkedhetett Shadowlands kiegészítő megjelenése alkalmából a DoubleAgent néven futó játékos is visszatért a World of Warcraftba, és virágszedéssel 18 nap alatt legmagasabb szintűre tornázta fel a panda karakterét. A Shadowlands átvariálta a játék szintrendszerét, így a 120-as pandájából 50-es szintű lett, tíz szintet kellett lépnie a jelenlegi maximum eléréséhez.

A játékos eredetileg 2014-ben hozta létre a pacifista, a pandák veszélytelen kezdőszigetét soha el sem hagyott karakterét a World of Warcraftban. Azóta a becslések szerint olyan 8300-8400 órát fordított arra, hogy virágszedéssel és ércek bányászatával legmagasabb szintűre fejlessze, majd a kiegészítők megjelenését követően szintén maximumra turbózza azt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!