Törölte a kínossá vált élcelődését a Samsung

telefontöltő phone charger charging okostelefon
Vágólapra másolva!
A sajtósai természetesen Streisand-hatást váltottak ki az akcióval.
Vágólapra másolva!

Nem panaszkodhat az idei évére a Samsung, nem pusztán jól ment az összes üzletágának a szekere, de a komoly botrányok is elkerülték a vállalatot. Mindennek tetejébe még kétmillió kettéhajtható kijelzős okostelefont is sikerült értékesítenie, ami sokak számára komoly meglepetést jelentett.

A kép csak illusztráció Forrás: Mahesh Patel / Pixabay

Az egyetlen kínos közjáték a vállalat egyes sajtósainak a számlájára írható, az iPhone 12 mobilok bejelentésekor azzal kívántak virális szenzációt kiváltani a közösségi médiában, hogy egy bizonyos riválisuk készülékeitől eltérően a Galaxy mobilok mellé bezzeg fali töltő is jár. A nyelvköszörüléssel alapvetően el is érték a céljukat, ám a jelek szerint akkor még nem voltak tisztában azzal, hogy a jövő év elején hivatalossá váló Galaxy S21 telefonok dobozából is hiányozni fog a töltő.

A viccesnek szánt bejegyzés kellemetlenné válása már hetek óta világos, azonban az illetékesek sokáig nem reagáltak rá semmit, most pedig nagy csendben törölték az október 13-ai posztot.

Természetesen a pályakorrekciót nem sikerült titokban tartaniuk, így Streisand-hatást kiváltva már másodjára is kínos helyzetbe kerültek a hónapokkal ezelőtti botlás miatt.

Ez nem az első eset, az audio Jack almás telefonokról való leszedésekor is poénkodtak a helyzeten, röviddel később pedig kiderült, hogy a csúcs Galaxy telefonok is megválnak a hangcsatlakozótól.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!