Megérkeztek Magyarországra is az MSI új laptopjai

MSI, laptop, Modern, Summit, Prestige
Vágólapra másolva!
Az MSI idén tavasszal jelentette be az új, 11. generációs Intel Core i7 sorozatú processzorokra építő üzleti laptopjait. A vállalat az otthoni munkavégzést próbálta segíteni amikor frissítette a Modern és Prestige sorozatú laptopjait, valamint bemutatta az új Summit sorozatot, amelyet kifejezetten az üzleti elit számára készítettek. Az új laptopok egy kis csúszás után végre hazánkba is megérkeztek.
Vágólapra másolva!

Arra az esetre, ha nem akarunk kompromisszumot kötni

A cég Summit sorozatú gépei kifejezetten arra készültek, hogy az üzleti élet szempontjából elengedhetetlen funkciókat egyetlen megoldásban elérhetővé tegyék a vállalkozók, üzletemberek számára. A Summit E15 fokozott biztonsággal rendelkezik, hogy nagyobb védelmet nyújtson a személyes és az üzleti adatoknak. Ebbe beletartozik az Intel Trusted Platform Module támogatása, amely hardveres szintű titkosítást kínál a jelszavak és a személyes adatok tárolásához, valamint

a touchpad felső sarkában elhelyezett ujjlenyomatolvasó és a HD felbontású IR kamera is, amelyek támogatják a Windows Hello-t a gyorsabb és biztonságosabb bejelentkezés érdekében.

A 11. generációs Intel Core i7 processzorok az Intel legújabb Iris X integrált grafikus megoldást alkalmazzák, amely javít az általános grafikai munkálatok teljesítményén, azonban a nagyobb terhelést igénylő videoszektesztés vagy 3D renderelés támogatásához egy 4 GB GDDR6 memóriával ellátott NVIDIA Geforce 1650 Ti Max-Q videokártya is helyet kapott a laptopban.

MSI Summit E15 Forrás: Origo

A 15,6 hüvelykes modell háromféle kijelzővel kapható, melyek között elérhető a 4K felbontású IPS panel is. Az egész napi munka támogatásához egy 82 Whr teljesítményű akkumulátort szereltek a laptopba, amely akár 16 órán keresztül is képes kiszolgálni támogatni minket munkánk során.

Teljeskörű megoldás otthoni munkára

Az MSI Prestige sorozata is megújult, amely ezúttal fekete és ezüst alumínium borítású köntösbe bújt. Ez a család a gyártó szándékai szerint megteremti az arany középutat a szakemberek számára a teljesítmény, a hordozhatóság és az üzleti funkciók között.

MSI Prestige 15 Forrás: Origo

A sorozat laptopjai ugyanazt a 11. generációs Intel Core i7 processzort és az Intel Iris X integrált grafikus megoldást alkalmazzák, mnt a fentebb említett Summit gépek és itt is rendelkezésre áll a nagyobb terhelést igénylő videoszektesztés vagy 3D renderelés támogatásához egy 4 GB GDDR6 memóriával ellátott NVIDIA Geforce videokártya, azonban itt nem a 1650Ti Max-Q, hanem „csak” a 1650 Max-Q. Ami meg is indokolhatja a 100 000 forintos árkülönbséget.

A legjobb társ a hétköznapokra

A Modern sorozat az egyszerűbb halandók számára készült, amit az is mutat, hogy itt a megújult hardveres felszereltség mellett pedig új színopciók is megjelentek, olyan "felhasználócsalogató" nevekkel, mint: az Urban Silver, a Pure White, a Carbon Gray, a Rose Pink, a Blue Stone és a Beige Mousse.

MSI Modern 14 Forrás: Origo

Az új 11. generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorok mellett itt az Intel integrált Iris X grafikus rendszere mellett az NVIDIA MX 450 sorozatú grafikus kártyával szerelt modellek közül választhatunk.

Természetesen a kevésbé erős hardver olcsóbb is, hiszen itt már 300 000 forintos árnál tartunk.

A frissített hardver mellett a Modern 14 sorozatú laptopok mindössze 1,3 kg-os, a Modern 15 laptopok pedig 1.6 kg súllyal rendelkeznek, így könnyedén magunkkal vihetjük őket bárhová. A felújított Modern sorozat Thunderbolt 4 és PCIe Gen 4 támogatással is rendelkezik, így kompatibilis a legújabb generációs SSD-kkel, valamint akár külső videokártyát is lehet csatlakoztatni hozzá a grafikus teljesítmény fokozása érdekében.

A teljes sorozat ezen az oldalon található meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!