Melegen tartja a csirkeszárnyat a KFC gamer PC-je

kfconsole játékkonzol gamer pc
KFConsole
Vágólapra másolva!
A Bud Light után újabb márka próbálja elkápráztatni a játékosokat.
Vágólapra másolva!

Egyre több közismert márka kívánja specifikusan megszólítani a játékosokat, a Bud Light italokat hűteni képes játékkonzolja után a KFC most előállt a rivális megoldásával. A gyorsétteremlánc kifejezetten apró KFConsole gépének nagy érdekessége, hogy a processzor és a videokártya által termelt hőt hasznosítva melegen tartja a felső kamrájába tett csirkeszárnyakat és csirkemelleket.

KFConsole Forrás: KFC

A Cooler Master segítségével megtervezett gép pontos specifikációit sajnos nem tisztázta a vállalat, azonban hardveresen sokkal komolyabb a sörmárka házon belül készített megoldásánál. Az alapját egy felső kategóriás Intel NUC 9 Extreme Compute Element adja, azaz valamelyik kilencedik generációs Core i5 / i7 / i9 processzor dolgozik benne.

A KFConsole webhelyének tanúsága szerint a komoly központi egységet mini formatervű Asus GeForce RTX 2070 videokártya egészíti ki, háttértárból pedig két Seagate SSD jóvoltából összesen 2 TB áll rendelkezésre.

KFConsole Forrás: KFC

Ugyan a KFC konzolnak nevezi a terméket, de technikailag egy gamer számítógépről van szó, méghozzá nem is akármilyenről.

A Bud Light szintén konzolnak titulált számítógépéből egy jótékonysági árverés keretében egyetlen darab került piacra, azonban a jelek szerint a KFConsole még ha erősen limitált darabszámban, de valóban elérhetővé válik majd az érdeklődők számára. Egyelőre nem tudni, hogy mikortól és mennyiért lesz megrendelhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!