Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Akár három hónap extra garanciát ad a Huawei

Huawei P Smart Pro, teszt,
A fényerő az is elég ahhoz, hogy világosban is lehessen használni.
Vágólapra másolva!
Automatikusan meghosszabbítja az eszközeinek közeljövőben lejáró jótállását.
Vágólapra másolva!

Akár három hónapos, automatikusan kiterjesztett garanciát kínál az eszközeire a Huawei. A garanciaidő automatikusan 2021. március 1-ig meghosszabbodik a vállalat azon mobiljai, számítógépei, táblagépei, hordozható eszközei, audioeszközei és routerei esetében, amelyeknél alapesetben 2020. november 28. és 2021. február 28. között járna le a jótállás.

A kép csak illusztráció Forrás: Origo

Emellett a Huawei újra elindította háztól-házig szolgáltatását is. A veszélyhelyzet fennállásának idején igénybe vehető szolgáltatás a kiegészítők kivételével minden Huawei-készülékre, így okostelefonokra, notebookokra, tabletekre, okosórákra, routerekre és modemekre is kiterjed.

A javításra szoruló készülékeket futár veszi fel és szállítja a szervizközpontba, majd azokat a javítást követően az előírásoknak megfelelően megtisztítják és fertőtlenítik, így tisztán és sterilen kerülnek vissza tulajdonosukhoz. A kétirányú szállítás teljesen ingyenes. Emellett az ügyfelek postapontokon keresztül is feladhatják a készülékeiket, ebben az esetben sem kell fizetniük a szállításért.

A háztól-házig szolgáltatást a Huawei Support alkalmazásán, a vállalat hivatalos honlapján, az oldalon nem szereplő termékek esetében pedig a TMX oldalán lehet kérni. Emellett a Huawei telefonos ügyfélszolgálatán (+36 80 482 934) is van mód az elintézésére, ez hétfőtől péntekig 9-19 óra között hívható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről