Nagyon égette Superman zsebét a sok gázsi

henry cavill gamer pc
Henry Cavill és az első saját kezűleg épített gamer PC-je
Vágólapra másolva!
Henry Cavill máris felturbózta a nyáron épített gamer számítógépét.
Vágólapra másolva!

Idén július közepén nagy szenzációt váltott ki, hogy a Superman és Rívia Geralt szerepeiben elhíresült Henry Cavill szintet lépett a számítógépes gamerkedésben: minden bátorságát összeszedve megépítette élete első saját számítógépét, míg korábban előre összeszerelt konfigurációkat vásárolt.

Sikeres színészként persze sokat megengedhetett magának: abszolút csúcsszámítógépet épített össze AMD Ryzen 9 processzorral és NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti videokártyával.

Ugyan a számítógépes játékosok 90+ százaléka legfeljebb álmodozhat az efféle PC-ről, de Cavill máris idejét látta a grafikus vezérlő lecserélésének: valahonnan sikerült szereznie egy GeForce RTX 3090 csúcsmodellt, ennek a berakásával indította a karácsonyi készülődést. A projekt érthetően elsőbbséget élvezett a karácsonyfa felállításával szemben.

Cavill hazájában az RTX 3090-et olyan 1700-1800 angol fontért (670-710 ezer forintért) lehet megvásárolni, már amikor kapható.

Kapcsolódó érdekesség, hogy Cavill a napokban megsérült a netflixes The Witcher második évadának forgatásán. A részletek nem világosak, állítólag felhúzták 6 méter magasságba hevederrel, két fejszével való hadakozás közben sérült meg valamilyen módon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!