Nagyon sokat ad az áráért cserébe a Poco M3

poco m3
Poco M3
Vágólapra másolva!
Erős középkategóriás mobil, ám árban egy komplett kategóriával van a sejthető alatt.
Vágólapra másolva!

Bemutatta a harmadik okostelefonját a Xiaomiból kivált Poco, a telefonmárka az eddigi imázsának megfelelően egy újabb kiemelkedően ütős ár-érték arányú készülékkel állt elő. A Poco M3 hazánkban várhatóan januártól lesz kapható, a 64 GB-os változata 149 dollárba, míg a 128 GB-os verziója 169 dollárba kerül majd, nettó 45 ezer és 51 ezer forintokról beszélünk.

Poco M3 Forrás: Poco

Ezekért az összegekért igencsak ütős a készülék hardveres repertoárja: 6,53 hüvelykes és 2340×1080 pixeles IPS érintőkijelzőt, 8 MP-es előlapi kamerát, 48+2+2 megapixeles (fő + makró + távolságérzékelő) hátlapi kamerarendszert, 4 GB memóriát, továbbá nyolcmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 662 rendszerlapkát kapott.

A készülék audio Jack hangkimenetet, sztereó hangszórópárt, oldalra erősített ujjlenyomat-olvasót, USB-C csatlakozót, microSDXC-kártyafoglalatot, infravörös érzékelőt, Bluetooth 5.0-t és WiFi ac-t kínál. Sajnos NFC nincs a repertoárjában, viszont a vevőket bőven kárpótolhatja a 6000 milliamperes akkumulátora, az óriási telep akár 18 wattal is gyorstölthető.

Ha minden igaz, akkor a Poco M3 lazább használat esetén 5 napig is bírhatja egy töltéssel, közepes használat esetén 2-3, míg erős igénybevétel esetén másfél nap üzemidőre lehet számítani.

Az okostelefon Android 10 rendszerrel és MIUI 12 kezelőfelülettel kerül piacra, de valamikor a jövőben megérkezik majd rá az Android 11 is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!