Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Majdnem képesek lettek a fordított vezeték nélküli töltésre az iPhone 12 mobilok

Vágólapra másolva!
Az FCC adatbázisa szerint mindent előkészített az Apple, de végül nem aktiválta a funkciót.
Vágólapra másolva!

Az FCC adatbázisának hála kiderült, hogy az Apple valójában a fordított vezeték nélküli töltésre is képessé tette az iPhone 12 szériás okostelefonokat. Az androidos mezőnyben régóta elérhető funkcióról azt beszélték, hogy az iPhone 11-be már bekerül, de az Apple a tesztelés utolsó fázisában végül kivette azt. A szétszedős videókból kiderült, hogy nem volt meg minden szükséges hardver ennek működéséhez.

Forrás: tom's guide

Idén már úgy néz ki, hogy mindent beépítettek a fordított vezeték nélküli töltéshez az iPhone 12 készülékekbe. Az Apple erről viszont semmit nem árult el a bemutatón, és nem is működik ilyen funkció az eszközökön jelenleg.

A szakértők tippjei szerint az Apple talán szoftveren tervezi aktiválni, amikor majd megérkezik az AirPods 3 és az AirPods Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató. A másik forgatókönyv az, hogy az Apple nem lett elégedett a funkció működésével, és ezért inkább csak a 2021-es modellekben aktiválja majd ezt a lehetőséget. Ez a második sokak szerint azért is hihetőbb változat, mert az iPhone 12-k kis akkumulátora eleve nem garantál túl jó üzemidőt, a tartozékok vezeték nélküli töltése ezt csak még tovább rontaná.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről