S Tollal jöhet a Samsung Galaxy S21 Ultra

Vágólapra másolva!
A jelentések szerint egy év átmenet után, 2022-ben olvasztaná egybe a Galaxy S és Galaxy Note szériákat a Samsung.
Vágólapra másolva!

Elég messze vagyunk még a Galaxy S21 és a Galaxy Note 21 szériák bemutatójától, azonban a pletykák egyre élénkülnek ezekkel kapcsolatban. Sokan spekulálták már, hogy a Galaxy Note széria idővel megszűnik, és úgy néz ki, tényleg nem alaptalan a feltevés. Dél-koreai források új információkat tudtak meg a Samsung terveiről.

Forrás: xda

A jól értesültek szerint a Samsung Galaxy S21 Ultra a korábbi szó-beszédeknek megfelelően tényleg kap majd S Tollat. Pontosabban támogatja majd azt, külön meg is lehet hozzá venni, de a dobozban nem lesz benne állítólag. A cél az, hogy megkönnyítsék a Galaxy Note széria rajongói számára az átállást.

Így a Galaxy Note 21 modelleket még menetrend szerint mutatják majd be 2021-ben, hogy aztán 2022-ben nyugdíjazzák a szériát, és egyesítsék a Galaxy S sorozattal. Sok kritikus szerint manapság már minden mobil hatalmas, ezért a Galaxy Note sorozatnak nem sok létjogosultsága maradt, az S Toll pedig integrálható az S szériába is. Jó eséllyel a vásárlók egy részét az összehajtható mobilok felé tereli majd a Samsung.