Piacra került a hajlított kijelzős okosóra

nubia watch okosóra
Nubia Watch
Vágólapra másolva!
Négyhüvelykes AMOLED érintőkijelző került a Nubia termékébe.
Vágólapra másolva!

A sikeres közösségi finanszírozós kampányát követően piacra került a világ első hajlított érintőkijelzőt használó okosórája. A Nubia Watch flexibilis AMOLED érintőkijelzője 4 hüvelykes és 192×960 képpontos, a jelentős felületének köszönhetően a szokásos okosórákhoz képest igen kényelmes lehet rajta az appok használata. A viselők eltérő csuklómérete elvileg nem probléma, van annyi rugalmasság az eszközben, hogy a szíj lezárásakor rá tudjon simulni a viselő alkarjára.

Nubia Watch Forrás: Nubia

A hajlított kijelzőtől eltekintve egy meglehetősen átlagos okosóráról van szó: valamiféle egyéni rendszerszoftvert futtat, a meghajtásáról sajnos még a kiöregedett Qualcomm Snapdragon Wear 2100 rendszerlapka gondoskodik, a memóriája 1 GB, a háttértára pedig 8 GB. Az akkus üzemideje állítólag normálnak mondható használat mellett akár egy hét is lehet.

Az elvárható módon a Nubia Watch támogatja rengeteg mozgási és sportolási aktivitás követését, az alvásfigyelést, a pulzusmérést, továbbá por-és vízállóságot (IP54) is fel tud mutatni. A Bluetooth 5.0 és WiFi modemekkel ellátott kütyü Európában 219 eurós, durván 79 ezer forintos ajánlott áron már rendelhető a gyártó webshopjából.

Nubia Watch Forrás: Nubia

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!