Ingyen beszerezhető a Szellemirtók videojáték

ghostbusters the video game remastered videojáték
Ghostbusters: The Video Game Remastered
Vágólapra másolva!
Emellett a Blair Witchre is lecsaphatnak reszketésre vágyó gamerek.
Vágólapra másolva!

Elérhetővé váltak az Epic Games Store múlt héten beharangozott ingyenjátékai, a számítógépes játékosok magyar idő szerint 2020. november 5. délután 5 óráig adhatják hozzá azokat örökre a digitális boltban lévő felhasználói fiókjaikhoz. A múlt heti halloweeni témát folytatva a következő napokban a Ghostbusters: The Video Game Remastered és a Blair Witch szerezhető be az áruháztól.

Ghostbusters: The Video Game Remastered Forrás: Saber Interactive

A kettő közül jó eséllyel a Ghostbusters: The Video Game Remastered keltette fel a többség érdeklődését: a történetéért a filmek írói feleltek, és az eredeti szereplők is hajlandóak voltak a megjelenésüket adni hozzá. A rajongók lényegében a Szellemirtók harmadik részének tartják, a korhatár-besorolása szerint 12 évtől ajánlott a vele való szórakozás.

A 16 éves kortól ajánlott Blair Witch az azonos című kultuszfilm játékváltozata, így természetesen egy pszichológiai horrorról van szó. A Layers of Feart is készített Bloober Team áll mögötte, és ugyan a MetaCriticen csak közepes pontszáma van, ám a steames játékosok kimondottan pozitív véleménnyel vannak róla.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!