Lesz FIFA 21-gyel összecsomagolt PlayStation 4

FIFA21
Így néz ki a dobozos FIFA 21-gyel és két gamepaddel egybecsomagolt PlayStation 4 Pro doboza
Vágólapra másolva!
Sőt, kontrollerrel egy dobozban is megvehető lesz a játék.
Vágólapra másolva!

A Sony hazai kirendeltségének tájékoztatása szerint Magyarországon is elérhetőek lesznek a FIFA 21-gyel összecsomagolt PlayStation 4 konzolok. A focis játék rajongói az 500 GB-os PlayStation 4 Slim és az 1 terabájtos PlayStation 4 Próval együtt is megvehetik majd a játékot, ráadásul a szokásossal ellentétben egy helyett kettő darab DualShock 4 gamepadet találnak majd a termékek dobozában. További érdekesség, hogy a PlayStation 4-gyel már rendelkezők gamepaddel egybecsomagolva is megvehetik az új FIFA-t.

Így néz ki a dobozos FIFA 21-gyel és két gamepaddel egybecsomagolt PlayStation 4 Pro doboza Forrás: Sony

Akik a játékkonzolokkal együtt veszik meg a FIFA 21-et, azok játék dobozos változatát kapják meg, továbbá 14 napos PS Plus próbaidőszak és FIFA Ultimate Team utalvány is jár a vásárlásukhoz. A gamepaddel egybecsomagolt kiadásban FIFA 21 utalvány és szintén 14 napos PS Plus próbaidőszak található.

Gamepaddel egybecsomagolva is megvehető lesz a FIFA 21 Forrás: Sony

A gamepadet tartalmazó bundle ára még nem ismert, ám a konzolos csomagoké igen: a PlayStation 4-es pakkért 134 999 forintot, míg a PlayStation 4 Prósért 169 999 forintot kell majd a kasszánál hagyni. A FIFA-csomagok a játék megjelenésének napján, azaz október 9-én kerülnek piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!