Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megjött a YouTube Music az androidos okostévékre

android tv youtube music
Megjött az Android TV-s YouTube-alkalmazásba a Music fül
Vágólapra másolva!
Viszont súlyos hiányosságokkal küzd a jelenlegi verziója.
Vágólapra másolva!

Még idén lekapcsolja az eredeti zeneboltját és zenestreamelő szolgáltatását a Google, a Play Zene szerepét a jó ideje erőltetett YouTube Music veszi át. Számítógépeken és mobileszközökön már jó ideje nincs akadálya az új szolgáltatás használatának, azonban az Android TV-s okostévékre eddig nem volt semmiféle hivatalos alkalmazás, amelyen keresztül el lehetett volna érni.

Megjött az Android TV-s YouTube-alkalmazásba a Music fül Forrás: 9to5Google

Most megváltozott a helyzet, a YouTube egy szerveroldali módosítással elkezdte aktiválni az androidos tévéken futó alkalmazásában a Music fület, a zenestreamelő a baloldali oldalsávjából érhető el. A hivatalos app megjelenése elsőre jól hangzik, de sajnos akad vele két igen komoly probléma: a dalok elindítását követően nem lehet a lejátszásuk megszakítása nélkül böngészni a zenekönyvtárban, továbbá az alkalmazás háttérbe való küldése esetén is megszakad a lejátszás.

Természetesen jó esély van rá, hogy a következő hónapokban számottevően javulni fog az okostévés YouTube Music, ám a mostani implementációja olyan hatást kelt, mintha kutyafuttában készült volna.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről