Elmarad a Consumer Electronics Show

ces 2020 consumer electronics show
CES 2020
Vágólapra másolva!
Virtuális formában lesz helyette valamiféle pótesemény.
Vágólapra másolva!

Az újból egyre erősödő koronavírus-járványnak köszönhetően mostanra szinte az összes idei nagy konferenciát törölték a szervezők, vagy legalábbis a klasszikus formájában nem tudták vagy tudják azokat megtartani. A Las Vegasban minden januárban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Showt rendező Consumer Technology Association eddig nem reagált az ügyben, érthető módon kivárásos álláspontra helyezkedett.

CES 2020 Forrás: CES®

Most ennek vége, a járványhelyzet alakulását figyelembe véve a rendezők a klasszikus CES 2021 lefújása mellett döntöttek, a megszokott formájában jövőre nem lesz megtartva a világ legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállítása.

A tájékoztatás szerint a január 6–9. közöttre időzített gigaexpó helyett lesz valamiféle online esemény, ennek a részleteiről egyelőre egyeztetnek a partnerekkel.

A CES 2021 időbeni törlésével a szervezők felelős döntést hoztak, plusz érdemes hozzátenni, hogy a járvány miatti gyülekezési és határátlépési korlátozások, továbbá a kiállítók aggodalmai miatt jó eséllyel amúgy sem tudták volna kötni az ebet a karóhoz. A CTA jelen pillanatban nem tud mit tenni azon túl, hogy minimalizálja a veszteségeit, továbbá időszerű döntéshozatallal támogatja a kiállítópartnereit.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!