Jön a videochates randi a Tinderbe

mobilozás okostelefon smartphone társkeresés társkereső szökőkút park tavasz
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Legkésőbb június végére válhat elérhetővé a funkció.
Vágólapra másolva!

Nemcsak a Facebook Dating fogja bevezetni a koronavírus-járványra való tekintettel a videochates ismerkedési lehetőséget, a számos társkeresőt üzemeltető Match Group is bejelentette az elérhetővé tételét a termékeiben. A legfontosabb Tinderben legkésőbb június végéig kívánják aktiválni a fejlesztők.

A kép csak illusztráció Forrás: Freestocks.org / Pexels

A videochates randi alapvetően jó ötlet, hiszen a segítségével gyorsan benyomásokat lehet szerezni a profiljuk alapján érdekesnek talált személyekről, segíthetnek kiszűrni az olyanokat, akikkel valamilyen okból mégsem kívánnak személyesen találkozni a társkeresők. A videochat egyetlen negatívuma, hogy a jobb szórakozással nem rendelkezők, vagy egyéb módon problémás egyének visszaélhetnek vele, de minden bizonnyal lehet majd jelenteni a felhasználókat.

A Match Group szerint a koronavírus-járvány jót tett a Tinder statisztikáinak, február utolsó hetéhez képest áprilisban a 30 év alatti nők átlagosan 37 százalékkal tilitoliztak többet az appban. Emellett cégcsoport szolgáltatásaiban átlagosan 27 százalékkal nőtt az elküldött üzenetek száma, a 30 év alatti nők esetében 35% volt a növekedés.

Üzletileg a 30 év alatti nők aktivitásai a legfontosabbak a társkeresők számára, ezért is foglalkoznak velük külön a pénzügyi jelentéseikben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!