Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyarországra érkezik a Honor laptopja

Honor, MagicBokk 15, laptop, notebook
15"-os létére csak 1,5 klós.
Vágólapra másolva!
Május 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicBook 15, ami a nevéből kitalálhatóan egy 15 hüvelykes, fullHD kijelzővel szerelt és ehhez képes meglepően könnyű laptop.
Vágólapra másolva!

A Honor MagicBook 15 1,53 kg súlyának köszönhetően könnyen hordozható, 15,6 hüvelykes FullView kijelzőjének köszönhetően pedig a haszáláta is kényelmes akkor is, ha nem csak dokumentumszerkesztésre használnánk. Emellett egyetlen érintéssel összekapcsolható a márka okostelefonjaival.

Mobilitás és villámgyors töltés

A Honor MagicBook hazánkba is érkező 15,6 hüvelykes változata 42 Wh-s akkumulátort kapott, mellé pedig 65 W-os gyorstöltő társul, melynek csupán fél óra kell ahhoz, hogy 53%-ra feltöltse az eszközt. Újabb nagy előny a hordozhatóság szempontjából, hogy a gyorstöltő kis méretét és 160 grammos súlyát tekintve egy átlagos telefontöltőhöz hasonlít.

15"-os létére csak 1,5 klós. Forrás: Origo

USB-C csatlakozója telefon vagy más eszköz töltésére is alkalmas, a töltőkábel pedig adatátvitelre használható, így a Honor MagicBook felhasználóinak kevesebb kiegészítőt kell maguknál tartaniuk. A laptop pedig csak 1,53 kilót nyom, és a legvastagabb pontján is mindössze 16,9 mm.

Gyors és megbízható hardver

Az AMD Ryzen 5 3500U processzor, a 8 GB DDR4 kétcsatornás módú RAM és a Radeon Vega 8 grafikus kártya együttesen biztosítja a megbízható és akadozásmentes teljesítményt. A biztonságról pedig a beépített ujjlenyomat-érzékelő gondoskodik. A laptop 15 pop-up webkamerával érkezik, ami észrevétlenül megbújik a billentyűzet kameragombja alatt. A billentyű megnyomására jön elő a kamera, és azonnal használatra kész. Ha már nincs rá szükség, ugyanilyen egyszerűen lecsukható.

Billentyű alá rejtett kamera. Forrás: Origo

Szerencsére a gyártó nem hódolt be a divatnak és nem szerelte le a laptopjáról az összes csatlakozót, így a MagicBook 15 készülékházán helyet kapott még egy 3,5 mm audió csatlakozó, valamint HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 bemenet is.

Nem csak USB-C van. Forrás: Origo

A Honor MagicBook a márka első laptopszériája, ami nemzetközi forgalomban is elérhető. Mivel viszont mi a testvérmárka, Huawei laptopjait nagyon szerettük, izgatottan várjuk, mikot kaparinthatunk egy ilyet is a kezeink közé. Magyarországra egyébként 15,6 hüvelykes kijelzővel, galaktikus szürke színben érkezik, sajnocs csak US-nemzetközi billentyűzet kiosztással. Május 20-ától az Extreme Digital és az eMAG webáruházon keresztül rendelhető meg bruttó 219 990 forintos javasolt fogyasztói áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről