Nem lesz olcsó az LG korszakváltó mobilja

Vágólapra másolva!
700 dollárnál is többe kerülhet az új dizájnt hozó, május 7-én érkező LG Velvet okostelefon.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan a szivárgások az LG G szériát leváltó Velvet nevű okostelefonról, amely elsőként mutatja meg, innentől kezdve milyen dizájnban gondolkozik a mobilpiacon az LG. A gyártó is állandó kedvcsinálókat tesz közzé, és egy ideje a május 7-i bemutató dátumát is megerősítette.

Forrás: LG

A felő-középkategóriába várható mobilról azonban időközben szinte minden specifikáció kiszivárgott. Dual Screen jellegű tok ehhez a modellhez is, és valóban Snapdragon 765G lapkára épít az 5G-s készülék. 8 GB RAM és 128 GB tárhely fér bele, lesz microSD-foglalat és képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó is. A 4300 mAh-s a vezetékes gyorstöltést és a vezeték nélküli töltést is támogatja majd.

Az IP68-as és a MIL-STD minősítések alapján nem kell félnie a mindennapos használat közben a víztől, portól, ütődésektől, jól bírja majd a 167,1 x 74 x 7,85 milliméteres, 180 grammos kütyü. Az előlapra 16 megapixeles, a hátlapra 48, 8 és 5 megapixeles szenzorok kerülnek majd, sajnos az ultraszéles kamera felbontása így csak 8 megapixel lesz, a harmadik kamera pedig még csak nem is telefotós, hanem egy sokak szerint teljesen felesleges mélységérzékelő (ezt igazából szoftver is pótolhatja).

A fehér, szürke, zöld és naplemente színekben várható LG Velvet vételára várhatóan 700 dollár fölött alakul, ezzel pedig annyira azért nem számít majd olcsónak.