Jó navigációs app jött az új Huawei mobilokra

Huawei P40 Lite, okostelefon, teszt, hms
A fényereje bőven elég ahhoz, hogy napfényben is lehessen használni.
Vágólapra másolva!
Más gyártótól származó készülékekre is telepíthető.
Vágólapra másolva!

Jó hírrel szolgálhatunk a Google által készített alkalmazások nélküli, legújabb Huawei okostelefonoknak bizalmat szavazott mobilozóknak, elérhetővé vált az AppGallery programboltban egy kiváló térképalkalmazás. Az eredetileg a Nokia leánya által fejlesztett szoftvert HERE WeGo néven kell keresni az áruházban, teljesen ingyen használható.

A kép csak illusztráció (Huawei P40 Lite) Forrás: Origo

A HERE WeGo tipikusan kiváló térképekkel rendelkezik, ráadásul lehetőség van offline használatra letölteni azokat, így az autós navigáció vagy egyéb tájékozódási kísérletek során nem generál mobilnetes adatforgalmat. Az androidos mobilokon megszokott Google Térkép csak kisebb területeken teszi lehetővé az offline navigációt, a Here WeGóban viszont komplett országok térképei letölthetőek.

Az alkalmazás a Play Áruházban is elérhető, így Google appjaival még ellátott Huawei telefonok, vagy a más gyártótól származó készülékek tulajdonosai is használhatják.

Kapcsolódó érdekesség, hogy a Huawei mobilokra elméletileg a TomTom szállítja majd a „hivatalos" navigációs alkalmazást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!