Egy vagyonért ment el a Cyberpunk 2077 videokártya

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition videokártya
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition
Vágólapra másolva!
A vártnak megfelelően megjelentek az aukciós oldalakon a ritkaságok.
Vágólapra másolva!

Február közepén a CD Projekt és az NVIDIA bejelentették a keresztpromóciós együttműködésüket, amelynek keretében piaci forgalomba nem kerülő, Cyberpunk 2077 témájú GeForce RTX 2080 Ti videokártyákat nyerhettek a szerencsések. Összesen kétszáz darab készült a különleges termékből, a készletből állítólag olyan 140 darabot lehetett megnyerni.

NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition Forrás: NVIDIA

A múlt hónap végén megérkeztek a szerencsés nyertesekhez a videokártyák, és az elvárhatónak megfelelően jó néhány közülük online aukciós portálokon kötött ki. Az egyik ilyen árverés a napokban zárult le, az eladó szerint a kártya többet ér a komplett számítógépénél, így nem látta értelmét a használatának, helyette inkább a zsíros összegért való eladása mellett döntött.

Néhány gyors pénzre utazó társával ellentétben a Washington államban élő eladó kivárta a licit teljes végét, hogy maximalizálja a bevételét, és megérte türelmet gyakorolnia: 5200 dollárért,

durván 1,68 millió forintért tudta értékesíteni a ritkaságot.

Kontextusként a GeForce RTX 2080 Ti hazánkban bruttó 330 ezer forint környékén kezdődik, de inkább a 400 ezer forint feletti árcédula a jellemző.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!