Erős nőnapi akciót indít ma a Foreo

foreo, ajándék, nőnap, akcip, facebook, instagram, Luna mini 2, nagyi, unoka
Vágólapra másolva!
A közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO nem mindennapi játékot hirdetett. Luna Mini 2 nevű arctisztítójukat osztogatják ingyen.
Vágólapra másolva!

A kampányhoz egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek, és igen, ebben az akcióban most kizárólag a hölgyek játszhatnak. A március 1-től 8-ig tartó kampányban egyszerűen csak ki kell választaniuk egy olyan nőismerűsüket, aki komoly hatással van az életükre és egy rövid történetben meséli róla. A Foreo pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: egy Luna mini 2 arctisztítót kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen!

A részvétel feltételei:

1. Posztoljunk egy közös fotót magunkról és a jelöltünkről, akire felnézünk és meg szeretnénk ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsük fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldalunkra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottuk. A kampányban való részvételhez mindenképpen használjuk a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

2. A posztolás után töltsük ki a jelentkezési lapot hiánytalanul (angolul). Mutassuk meg, számunkra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írjuk meg, miért rá esett a választásunk! A FOREO készülék hozzánk érkezik majd, hogy továbbadhassuk Neki, köszönetképpen. És természetesen azért is, mert adatvédelmi okokból aggályos lenne ha megadhatnánk mások címét az interneten.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!