Két ingyenjátékkal búcsúzik az idei év

hello neighbor videojáték
Hello Neighbor
Vágólapra másolva!
Horrorjáték és hack'n'slash kaland igényelhető.
Vágólapra másolva!

Az évtized utolsó napján sem hagyták cserben a számítógépes játékosokat a digitális boltok, rövid időn keresztül két játékot is beszerezhetnek ingyen az érdeklődők. Az Epic Games Store által osztogatott Hello Neighbor csak kedd délután 5 óráig rendelhető hozzá örökre a felhasználói fiókokhoz, azonban utána lesz még egy utolsó cím az éppen futó promócióban, így aki lemaradt volna a játékról, annak is érdemes ránéznie a bolt nyitólapjára.

A Hello Neighbor a Pokoli szomszédok belső nézetes horrorváltozatának tűnik: a játékosoknak be kell törniük a szomszédjuk pincéjébe, hogy kiderítsék az általa rejtegetett titkot. Az érdekessége, hogy a mesterséges intelligenciája tanul a játékostól, így az újabb és újabb kísérletek során például csapdák és kamerák tűnhetnek fel a korábban használt útvonalakon.

A másik játékot a GOG osztogatja, a szintén indie Tower of Time egy a megszokottól eltérő harcrendszert használó, hack'n'slash akció-szerepjáték. A Windows mellett Linuxon is futtatható játék 2020. január 1. délután 3 óráig igényelhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!