Két számítógép is elfér az FSP házában

fsp t-wings számítógépháza
FSP T-Wings
Vágólapra másolva!
Nem világos, hogy kik jelentik a termék célközönségét.
Vágólapra másolva!

Az elsősorban számítógépes tápegységekről ismert FSP igazi különlegességgel készül a januári Consumer Electronics Showra, hivatalosan is be fogja mutatni a korábban csendben már mutogatott, két darab számítógépnek helyet biztosító T-Wings számítógépházát. Igen: egy számítógépház, benne két PC-vel.

FSP T-Wings Forrás: FSP

A koncepciót nehezen tudjuk hova tenni, nem nyilvánvaló, hogy kicsoda és milyen célból szeretne belezsúfolni két darab asztali PC-t egyetlen házba. A képek alapján a T-Wings rendkívül látványos, ráadásul félig nyitott kialakítású, ilyet ritkán látni a piacon, de sajnos nem véletlenül: a nyitott megoldás ugyan segíthet a hő kiszellőztetésében, cserébe viszont egy pormágnes.

FSP T-Wings Forrás: FSP

A házban lévő hardvereket pillanatok alatt porréteg lepi majd be, így amelyik vásárló kifejezetten tisztán kívánja tartani a házban lévő komponenseket, az kénytelen lesz nagyon gyakran kitakarítani a gép belsejét. Ez erősen kontraproduktív lehet azok számára, akik villogási célból szeretnének látványos házat, ezért is nem erőltetik a gyártók a nyitott kialakítást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!