Nagy gamer a The Witcher sztárja

Henry Cavill
Henry Cavill
Vágólapra másolva!
Henry Cavill szabadidejében számítógépen játszik.
Vágólapra másolva!

Ugyan a gamereket övező sztereotípiák kezdenek szép lassan szertefoszlani, azonban továbbra is nagy meghökkenést vált ki, mikor egy hírességről derül ki, hogy nagy játékos. A legújabb coming outtal a kiválóra sikerült The Witcher netflixes sorozat főszereplője szolgált, a már Supermant is alakított Henry Cavill ráadásul extra sokkot okozva azt is bevallotta, hogy valamelyik konzol helyett számítógépen űzi az ipart.

Henry Cavill Forrás: MTI/EPA/Peter Foley

Cavill szerint még gyerekkorában kezdett el számítógépes játékokkal szórakozni, többek közt a Half-Life és a Delta Force játékokon nőtt fel, még LAN-partikat is szervezett annak idején a szülői házban. Legutóbb a Total War: Warhammer 2-t játszotta végig hatszor, minden esetben eltérő karakterfajtával.

A színész a The Witcher 3: Wild Huntot is több alkalommal végigvitte, még jóval azelőtt, hogy hallott volna a netflixes sorozat elkészítésének a tervéről.

Neki köszönhető, hogy az adaptációban Geralt a tervezettnél jóval több varázslatot vet be, az alkotók eredetileg nem kívántak sok figyelmet fordítani a karakter ezen aspektusára.

Kevés gamer meglepetésére Cavill bevallotta, hogy szeret otthon hosszú órákon át játszani, hiszen így némileg elvonulhat a világ elől, az ismertsége miatt

a nyilvános helyeken már amúgy sincs nyugta.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!