Tömegek rajonghatnak majd a OnePlus 8-ért

Vágólapra másolva!
Nagyon sok kívánságot teljesíthet a következő okostelefonjával a OnePlus.
Vágólapra másolva!

Az eddigi szivárgások alapján szinte biztosra vehetjük, hogy 2020 első felében érkezik a OnePlus 8 okostelefon, amelyből Pro verzió is készülhet. Úgy néz ki, hogy az új modellekből igazi sláger is lehet, a gyártó ugyanis minden igényt kielégíthet a OnePlus 8-cal.

Egy nemrég előkerült specifikációs lista szerint a kínai gyártó a OnePlus 8-nál IP53-as vízvédelmet garantál majd, a cég történetében először (bár ez messze van az IP68-tól, azért előrelépés). Az új modellbe LPDDR5 RAM-ot és UFS 3.0 tárhelyet is építenek, a villámgyors Warp Charge 30T gyorstöltést pedig vezeték nélküli töltéssel egészíthetik ki.

Forrás: OnLeaks

A 4000 mAh-s akku mellett sztereó, Dolby-képes hangszóró és optikai, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó jellemzi majd a mobilt, amibe Snapdragon 865 lapka kerül, 5G-s modemmel. Lesz továbbá infraport is, aminek a OnePlus TV terjedéséhez is köze lehet.

A 6,44 hüvelykes kijelző full HD-s és 90 Hz-es lehet, a kamerák 60, 12 és 16 megapixelesek. Az alapmodellbe 8 GB RAM és 128 GB tárhely kerülhet.