Íme a Realme olcsó AirPods-klónja

realme buds air fülhallgató
Realme Buds Air
Vágólapra másolva!
Indiában 50 eurónak megfelelő rúpiáért kerül piacra.
Vágólapra másolva!

A feltörekvő Realme mobilgyártó egy indiai sajtóeseményen bemutatta a jó ideje pletykált, teljes mértékben vezeték nélküli fülhallgatóját. A Realme Buds Air az Apple AirPods meglehetősen szenvtelen klónja, ám ez persze keveseket fog zavarni, ha 3999 rúpiáért, olyan nettó 50 euróért vagy 16 ezer forintért cserébe egy valóban jól működő fülest kapnak a pénzükért cserébe.

Realme Buds Air Forrás: Realme

A kínai gyártó terméke az elvárhatónak megfelelően vezeték nélkül tölthető a beépített akkumulátoros tárolótokján keresztül, folyamatosan zenelejátszás és 50% hangerő esetén olyan 3 órán át bírja szusszal. A tokja összesen 17 órányi működésre elég áramot képes szolgáltatni a fülesnek, szintén tölthető vezeték nélkül, bár a gyorsabb eredményre vágyók persze jobban járnak az USB kábeles töltésével.

A fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.0-t, tipikusan 204 ms a késleltetése, de játékos üzemmódban 120 ms-ra csökkenthető az érték. Természetesen headsetként is használható a Realme újdonsága, ráadásul a baloldali és jobboldali is rendelkezik mikrofonnal a zajszűrés érdekében.

Realme Buds Air Forrás: Realme

Az árszabás ellenére a Buds Air kínál néhány hasznos extrát, például a fülből való kivételkor képes automatikus szüneteltetni az éppen folyamatban lévő médialejátszást, az oldalát megérintve aktiválhatóak a hangasszisztensek, fogadhatóak a bejövő hívások.

A Realme Buds Air december 23-án kerül piacra Indiában, az európai forgalmazása kapcsán még nem érkeztek információk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!