Botrányjátékot osztogat a GOG

postal 2 videojáték
Postal 2
Vágólapra másolva!
A jó ízlés és a politikai korrektség antitézise a Postal 2.
Vágólapra másolva!

Folytatja a téli vásárának reklámozását a GOG digitális számítógépes játékbolt, a legújabb fogásaként 2019. december 18. (szerda) délután 3 óráig bárkinek hajlandó ingyen és örökre odaadni a Postal 2-t, benne a többjátékos Share the Pain és az egyjátékos Apocalypse Weekend kiegészítőkkel. A szintén szóló Paradise Lost kiegészítőt nem tartalmazza az ajánlat, de bő egy dollárért az is megvásárolható a GOG leárazásában.

Postal 2 Forrás: Running with Scissors

A fejlesztők szerint a Postal 2 csak annyira erőszakos, mint akik játszanak vele, bár ez némileg sántít, vagy legalábbis pacifista módot specifikusan nem készítettek hozzá. Akármi is legyen a helyzet, akik a GTA-sorozatot az erőszakos videojátékok alfájának és omegájának tartják, azok nyilván nem hallottak még a jó ízléstől és politikai korrektségtől mentes Postal 2-ről.

A 18+ életkori besorolását szigorúan kell értelmezni, játékmenetes videó beágyazásától ezúttal eltekintünk.

További érdekesség, hogy a Postalt 2007-ben megfilmesítette a hírhedt Uwe Boll: az IMDB-n lévő 4/10-es pontszámával a mozi egyrészt a német rendezőzseni egyik legjobbra értékelt alkotása, másrészt pedig nem rosszabb az alapjául szolgált játéknál, ami egyedülálló a mester életművében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!