Ezek az USA legnépszerűbb karácsonyi ajándékai

tablet vásárlás
Shoppers look at tablet computers inside of a Best Buy store during their Black Friday sale which started at midnight on November 23, 2012 in Rockville, Maryland. Thanksgiving, the last US holiday undisturbed by mass commercialization, is now victim to the ever advancing Christmas shopping season, with stores welcoming shopaholics before the family turkey can be taken from the oven.
Vágólapra másolva!
Minioldalon leplezi le a slágertermékeket a Google.
Vágólapra másolva!

Az internetes kiskereskedelemben a Google még az Amazonnál is kikerülhetetlenebb tényező, azonban a rengeteg adatát felhasználva a vállalat most legalább összeállított egy érdekes és hiánypótló minioldalt. A Google Shopping 100 egy toplista, amely leleplezi nyolcféle termékkategória 15 legnépszerűbb termékét.

Forrás: AFP/Mandel Ngan

A listát nem konkrét eladások, hanem a termékekre való rákeresések mennyisége alapján állítja össze a Google rendszere. Ettől függetlenül nyugodtan feltételezhető, hogy a listákba bekerülő termékek ténylegesen cukorkaként fogynak, a böngészésük közben

nem láttunk olyan holmit, amelyet nehezen tudnánk elképzelni a legnagyobb slágertermékek között.

Persze nem szabad elfelejteni, hogy a listák az egyesült államokbeli vásárlók keresései alapján vannak összeállítva, így nem csoda, hogy például a gaming kategória második helyére befért a 180 dolláros Xbox Elite Series 2 gamepad.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!