Gyereket, kisállatot és táskát is követhetnek a Telekom ügyfelei

myki touch
Myki Touch
Vágólapra másolva!
Kedvező havidíjjal használhatóak az internetre kötött kütyük.
Vágólapra másolva!

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját.

Myki Touch Forrás: Myki

A Telekom kínálatában már egy ideje elérhető MyKi Touch gyerekórával a szülők folyamatosan láthatják, figyelemmel követhetik gyermekük pillanatnyi tartózkodási helyét, és szükség esetén el is tudják őket érni telefonhívással anélkül, hogy a gyermekek telefont hordanának magukkal. A gyerekóra működését a Telekom Gyerekóra díjcsomagja kedvező feltételekkel biztosítja: a 990 Ft-os havidíj tartalmazza az eszköz használatához szükséges adatmennyiséget, és 60 belföldi alapdíjas irányokba és EU roaming helyzetben leforgalmazható percet. A díjcsomag az országhatárokon kívül is biztosítja a helymeghatározó adatok továbbítását. A díjcsomagot kizárólag azon előfizetőinek kínálja a Telekom, akik a MyKi Touch gyerek okosórát is nála vásárolták, akár korábbi időszakban.

Alcatel Move Track nyomkövető Forrás: Alcatel

Sokaknak hasznos segítség lehet a séta közben vagy az otthonról elkóborolt kutyák, cicák megtalálásában az Alcatel kisállat nyomkövető eszköz a Radar díjcsomaggal. Az eszköz GPS-helymeghatározási adatokat továbbít, amely pillanatok alatt láthatóvá teszi a gazdi okostelefonján, éppen merre jár a kedvence. A nyomkövető használatához szükséges adatmennyiséget a Radar díjcsomag havonta 590 forintért biztosítja, nemcsak belföldön, hanem roaming helyzetben is. A díjcsomag kizárólag a Telekomtól vásárolt Alcatel Kisállat nyomkövető eszközzel vehető igénybe.

Alcatel Move Track nyomkövető Forrás: Alcatel

Bárkivel előfordulhat, hogy megfeledkezik arról, hol hagyta a táskáját, csomagját vagy értéktárgyait. Az Alcatel Táska nyomkövető ezekben a helyzetekben segíthet, szintén a Radar díjcsomaggal. A nyomkövető használatához szükséges adatmennyiséget a Radar díjcsomag havonta 590 forintért biztosítja roaming helyzetben is. A díjcsomag kizárólag a Telekomtól vásárolt Alcatel Táska nyomkövető eszközzel vehető igénybe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!