A középkategóriában ugrál a Motorola One Hyper szelfikamerája

Vágólapra másolva!
Középkategóriás okostelefon lett a One Hyper, felugró szelfikamerával.
Vágólapra másolva!

Európába is megérkezett a Motorola legújabb középkategóriás okostelefonja, a Motorola One Hyper.

A 400 dolláros mobil újabb One szériás és középkategóriás eszköz, és megint akad olyan funkció, amely különlegessé teszi a készüléket. Az egyik ilyen a felugró szelfikamera, amelynek hála a kijelző felső kávája vékony lehet.

A Hyper szó azonban mégsem erre utal, hanem a 45 wattos gyorstöltésre, amely lehetővé teszi, hogy a 4000 mAh-s akkut 0-ról 42 százalékra töltsük 10 perc, és 75 százalékra 30 perc alatt. A trükk az viszont, hogy a dobozban csak 15 wattos töltő található, a 45 wattos adaptert mindenkinek külön kell megvásárolnia.

Forrás: Motorola

A felugró szelfikamera egyébként 32 megapixeles, a hátlapra 64 megapixeles fő érzékelő és 8 megapixeles ultraszéles kamera jutott. Természetesen a képpontokat a fő szenzor kombinálja, így a végeredmény 16 megapixeles fotó lesz.

A 6,5 hüvelykes, 2340 x 1080-as LCD-kijelző, a 4 GB RAM és a 128 GB tárhely, valamint a Snapdragon 675 nem jelent nagy érdekességet, de szerencsére bőven elfogadható mind a középkategóriában. Extraként pedig microSD-foglalat és jackcsatlakozó is akad.