5+1 tipp, ha okostelefont venne karácsonyra

karácsony, ajándék, fa, ötlet
Vágólapra másolva!
Közeleg a karácsony, és ezzel együtt elérkezett az ajándékvásárlás ideje is. Ez sokszor, sokaknak kemény dió, hiszen előfordulhat, hogy nagyon nehéz kitalálni, hogy szeretteink minek örülnének. A telefon például igazi joker lehet, akár úgy is, ha összefog az egész család, és közösen vesznek egyet valakinek. Az persze jó kérdés, hogy konkrétan milyen modellre is essen a választás, de azért van az Origo Techbázis, hogy segítsen!
Vágólapra másolva!

Arra vállalkoztunk, hogy mutatunk öt olyan modellt, amit bátran merünk ajánlani. Törekedtünk arra, hogy a lehető legszélesebb spektrumot fedjük le, már ami az árazást illeti, szóval a válogatásunkban helyet kaptak olcsó, drága és középkategóriás mobilok egyaránt. Természetesen azoknak is hasznára válhat, akik magukat lepnék meg egy készülékkel, vagy munkahelyükön keresztül próbálnak új telefonhoz hozzájutni!

Az egyedi - LG V50 ThinQ

Ha valaki egy igazán egyedi, figyelemfelkeltő, unikális terméket keres, akkor az ősz egyik nagy durranását, az LG V50 ThinQ fantázianevű terméket ajánlanánk figyelmébe. A 5G technológiát is támogató modell különlegessége, hogy dupla kijelzővel rendelkezik! Az elképesztő, 6,4 hüvelykes, 3120 x 1440 felbontású OLED főképernyője mellett kapott egy másodlagos, 6,2 hüvelykes Full HD megjelenítőt is.

LG V50 ThinQ Forrás: Origo

Ennek révén jól működik a multitasking, használható kontrollerként is az egyik képernyő, és akár kitámasztásra is használható filmezéskor. A hardver természetesen iszonyú erős, és a háromkamerás rendszere is figyelemre méltó, amely 4K videók elkészítését is lehetővé teszi másodpercenkénti 60 képkockás rögzítési sebesség mellett. Mindennek persze ára van, az LG V50 jelenleg 325 000 forintba kerül!
Még több információ a termékről.

Kicsi, de erős! - Samsung S10E

Egész évben ez volt az egyik kedvenc telefonunk! A Samsung S10E kifejezetten erős, komoly teljesítmény leadására képes hardverrel rendelkezik, és OLED kijelzőjének képminősége kifogástalan. Mindemellett szokatlanul kicsi, és könnyű! Sokkal komfortosabb kezelni a mindennapokban, mint a nagy tepsifonokat, az egykezes használatnak sincs akadálya, és egy nadrágzsebben is kényelmesebben elfér.

Samsung S10E. Az év egyik nagy kedvence volt nálunk! Forrás: Origo

Remek, sokoldalú kamerarendszerrel látták el, amellyel akár ultraszéles, enyhén halszemoptikás képek is lőhetőek. Ahhoz képest, hogy mit tud, hogy mennyire komplett mobil, az ára egészen remek, hiszen már 170 000 forintért hazavihető.
Még több információ a termékről.

Telefon 100 000 forintért! - Xiaomi Mi 9T

Mostanra a Xiaomi az egész világon és így hazánkban is nagyon komoly pozíciókat épített ki magának a telefonfronton, köszönhetően igen jó ár/érték arányú termékeinek. A Xiaomi Mi 9T is ugyanezen stratégia szellemében készült, hiszen 100 000 forintba kerül, de az árához képest a tudása kiemelkedő. Kezdjük azzal, hogy 6,39 inches, 2340 x 1080 képpont felbontású, 403 ppi pixelsűrűségű, HDR támogatású OLED kijelzővel látták el, ami abszolút felső kategóriás megjelenítőnek számít. A nyolcmagos processzora mellett 6 GB RAM és egy korrekt Adreno 618 grafikus chip található, tehát a hardver is kellően erős. Háromkamerás hátlapi rendszere is figyelemre méltó, épp úgy, mint a motor révén a készülékházból kiemelkedő szelfikamerája.

Remek kijelzővel látták el a Xiaomi telefonját Forrás: Origo

Egy szó mint száz, a Xiaomi Mi 9T remek vétel, ajánljuk bátran!
Még több információ a termékről.

Akció indul! - Motorola One Action

A Motorola idén nyáron bebizonyította, hogy még mindig vannak tervei a mobilos iparágban A One Action egy teljesen korrekt termék, amely nagyjából 70 000 forintos áron vásárolható meg. Meglepően jó, 6,3 inches, 1080 x 2520 képpont felbontású IPS LCD kijelzővel látták el, ami még tűző napfényben is remekül használható.

A Motorola One Action dizájnja kifejezetten jól sikerült! Forrás: Origo

A nyolcmagos Exynos 9609 processzor, 4 GB RAM és a Mali-G72 megfelelő teljesítmény leadására képes, így akár még játszani is lehet vele, ha hajlandó a felhasználó kompromisszumokat kötni például a grafika részletességét illetően. Különlegessége az elforgatott kamera, amivel álló helyzetben is lehet fektetett anyagokat készíteni, ami például a kerékpárosoknak, autósoknak nagyon hasznos lehet. A Motorola One Action dizájnja is rendben van, igazából nem mondaná meg róla senki, hogy nem egy prémium szintű, méregdrága mobilt lát, ami sokaknak szintén fontos tényező lehet.
Még több információ a termékről.

Az olcsó - Alcatel 3 (2019)

Őszinték leszünk: Amikor először találkoztunk az Alcatel 3 2019-es változatával, nem sokat vártunk tőle, de az az igazság, hogy hamar kiderült, hogy egy kifejezetten jól használható, remek ár/érték arányú készülékről van szó. Bátran tudjuk ajánlani ezt a 45 000 forintért megvehető készüléket, aki egy jól használható, netezésre, videózásra, filmezésre, illetve általános alkalmazások futtatására alkalmas készüléket szeretne.

Az Alcatel 3 (2019) kategóriájában egy remek telefonnak számít! Forrás: Origo

A dizájnja teljesen rendben van, 5,9 hüvelykes IPS LCD kijelzője 720 x 1560 képpont felbontású, ami ebben a kategóriában kiemelkedőnek számít. Az üzemideje kiváló, a kamerájával pedig nappal teljesen jó képek és videók készíthetőek, és kevésbé teljesítményigényes játékokkal is gond nélkül elboldogul. A saját ligájában ez egy kiemelkedően jó mobil!
Még több információ a termékről.

+1 Samsung Galaxy Fold, egy másik dimenzió minden szempontból

Abban az esetben, ha szeretnénk egy minden tekintetben különleges telefont ajándékozni valakinek és nem sajnálunk erre a célra

695 900 forintot,

megtehetjük, hogy előregisztrálunk egyre a Samsung új, összehajtható kijelzős csodatelefonjából, a Galaxy Foldból.

Így nyílik a Samsung Galaxy Fold Forrás: Origo

Ez az OLED kijelzős készülék ajándék vezetéknélküli fülessel és karbon tokkal érkezik, és garantáltan magára vonzza mindenki pillantását.

Még több információ a termékről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!