Megjelent PC-re a Halo: Reach

halo reach pc videojáték
Halo: Reach
Vágólapra másolva!
Óriási siker a Master Chief Collection első darabja.
Vágólapra másolva!

A Microsoft már jó ideje dolgozik az Xbox One-ra kiadott Halo: The Master Chief Collection számítógépes változatának elkészítésén, a benne lévő játékok fokozatosan fognak elérhetővé válni a platformra. Tegnap este végre sikerült kiadni a csomag első darabját, ráadásul a Halo: Reach nem csak a Microsoft Áruházban és az Xbox Game Pass for PC részeként vált elérhetővé, de 9,99 eurós áron rögtön a Steamen is megvásárolhatóvá vált.

Halo: Reach Forrás: Microsoft

A Reach alcímű rész a Halo-széria ötödik tagja, eredetileg 2010 szeptemberében jelent meg az Xbox 360-ra. Ez a játék az utolsó Bungie által készített Halo, a befejezése után lépett be a Destiny-s korszakba a fejlesztőcég, és került a 343 Industries kezébe a franchise sorsa. A Master Chief Collection számítógépes változatát is említett cég fejleszti, nem adta ki a Microsoft harmadik félnek a munkát.

Halo: Reach rendszerigények Forrás: Microsoft

A Halo: Reach egyelőre meghökkentően népszerű, egy órával az elérhetővé válása után máris bekerült a TOP10 legtöbbek által játszott játék közé a Steamen, és hírünk írásakor is ott volt még.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!