Újabb fotón a PlayStation 5 fejlesztői készlete

sony playstation 5
A Sony PlayStation 5 fejlesztői készlete. További érdekesség, hogy a kép jobb szélén a PlayStation 4 fejlesztői készlete is látható, a fehér előlapos kütyüről van szó.
Vágólapra másolva!
Okkal kapott rendkívül szokatlan formatervet az eszköz.
Vágólapra másolva!

Amennyiben igaznak bizonyulnak a jelenlegi pletykák, akkor 2020 februárjában bemutatkozhat a félig-meddig már bejelentett Sony PlayStation 5 fogyasztói piacra kerülő változata, ezzel együtt pedig természetesen a végleges kinézetéről is lehullhat a lepel. Az utóbbi különösen érdekes, hiszen már hónapok óta ismert a fejlesztői készletének fura dizájnja, most pedig érkezett egy új fotó is, amelyen rögtön kettő is megcsodálható a devkitből.

A Sony PlayStation 5 fejlesztői készlete. További érdekesség, hogy a kép jobb szélén a PlayStation 4 fejlesztői készlete is látható, a fehér előlapos kütyüről van szó. Forrás: The Drunk Cat / Twitter

Tom Warren, a The Verge egyik újságírója szerint a fejlesztői készlet a hűtés miatt kapott ilyen fura dizájnt, a V alakú részen és az oldalakon keresztüli szellőztetésnek köszönhetően a fejlesztők többet is egymásra tudnak halmozni belőle a túlhevülés kockázata nélkül. A fotót nyilvánosságra hozott The Drunk Cat twitterező szerint sejthetően egy játékfejlesztőtől származik a fotó.

Jelenleg pillanatban az a konszenzus, hogy a végleges PlayStation 5 korántsem kap majd ennyire feltűnő formatervet, a konzolok fejlesztői készletei

a lehető legritkább esetben hasonlítanak a végleges termékekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!