Elbúcsúzott a Steam Controller

valve steam controller gamepad
Valve Steam Controller
Vágólapra másolva!
Az utolsó darabokat 5 euróért söpörte ki a Valve.
Vágólapra másolva!

A számítógépes játékosok az email-fiókjaikba beözönlött, kívánságlistás értesítőkből valószínűleg tudják, hogy elindult a Steam őszi vására, így a boltban elérhető játékok java jelentős kedvezménnyel vásárolható meg. Az őszi vásár hagyomány az üzletben, ám az már mindenkit meglepetésként ért, hogy a Valve 90 százalékkal leárazta a Steam Controller gamepadet, az üzletre még időben lecsapottak 5 euróért és postaköltségért szerezhettek maguknak egyet.

Valve Steam Controller Forrás: Valve

A hírek szerint az egyedi és különleges gamepad szállítása költsége kifejezetten sok, olyan 15 euró, azonban összesen 20 euróért még így is óriási üzlet volt a gamepad. A készleteket természetesen pillanatok alatt elkapkodták a gamerek, és mint kiderült, a Steam Controller utolsó vásárlói között voltak, a Valve befejezte a D-PAD és jobboldali joystick helyett érintőfelületeket használó termék gyártását.

A Steam Controller gigászi leárazása a végső készletkisöprő akció volt, ezzel végleg elbúcsúzott a termék.

A kütyü természetesen a Valve-tól független boltokban még kapható lehet, de azoknál is csak a készletek erejéig. A minőségi gamepadra vágyó számítógépes játékosoknak az Xbox One gamepad megvásárlását javasoljuk, bár akad néhány perifériagyártó, amelyik foglalkozik komolyabb játékvezérlők készítésével.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!