Ingyen kipróbálható az Overwatch

blizzard overwatch videojáték
Overwatch
Vágólapra másolva!
Konzolon persze rendelkezni kell multiplayert adó előfizetéssel.
Vágólapra másolva!

Promóciós üzemmódba kapcsolt az Activision-Blizzard, a vállalat egy hétre ingyen játszhatóvá tette a PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra elérhető Overwatch-ot. A két éve haldokló Team Fortess 2-höz hasonlóan egy teljesen csapatalapú, multiplayer lövöldéről van szó, rajzfilmes jellegű grafikával, jelenleg ez az egyik legjobb cím a műfajban.

Overwatch Forrás: Blizzard

Az Overwatch-ban a csapatok tagjainak egymással együttműködve kell küzdeniük a meccsek megnyerése érdekében, kihasználva a választott karaktertípusuk előnyeit, és persze ismerve a hátrányait. Emiatt jó ideig tanulni kell a játékot annak, aki szeretne igazán jó lenni benne, de a Blizzard tett annak érdekében, hogy ez ne ijessze el a kezdőket.

Az ingyenes hét már elindult, az Overwatch iránt érdeklődők 2019. december 4-ig tudnak ingyen és bérmentve játszani vele. A számítógépes játékosok a Battle.net kliensprogramon keresztül tölthetik le, míg a PlayStation 4-gyel és Xbox One-nal rendelkezők a konzolok hivatalos boltjaiból szerezhetik be.

Viszont a konzolosoknak rendelkezniük kell a próbakörhöz a multiplayer játékot lehetővé tevő PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold tagsággal.

Aki az ingyenes hét után tovább játszana a játékkal, az a megvásárlása után ugyanott folytathatja, ahol abbahagyta, nem veszíti el az addigi haladását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!