Készül a Destiny hivatalos szakácskönyve

destiny 2 shadowkeep videojáték
Destiny 2: Shadowkeep
Vágólapra másolva!
A Bungie játékát sem kerülte el az aránylag új trend.
Vágólapra másolva!

Tovább dübörög a popkulturális jelenségeket és termékeket meglovagló szakácskönyvek vonata, várhatóan 2020. augusztus 4-én piacra kerül a Destiny: The Official Cookbook is. Ez pont az, aminek hangzik, a szerző Victoria Rosenthal a Bungie online lövöldéjéből inspirálódott receptekkel kívánja megtölteni a kiadványt, méghozzá 192 oldalon.

Destiny 2: Shadowkeep Forrás: Bungie

A könyv keményborítós változata 35 dollárért, durván nettó 11 ezer forintért rendelhető elő az Amazonon. A borítója alapján nem tűnik extrémnek, a tartalma egyelőre rejtély, bár a kiadási dátum alapján nem lepődnénk meg, ha jelen pillanatban még a fele sem lenne kész. Viszont a szerző már bizonyított, ő írta a jól fogadott Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbookot, plusz a blogja alapján is kép alkotható arról, hogy miben utazik.

Destiny: The Official Cookbook Forrás: Victoria Rosenthal

A könyveken, filmeken, tévésorozatokon, újabban pedig videojátékokon alapuló szakácskönyvek hazánkban annyira nem ismertek, pedig lassan kezd szakállas lenni a műfaj. Angol nyelven hivatalos és nem hivatalos kiadványok tucatjai érhetőek el, például Harry Potter, Alkonyat, Pokémon, Tini nindzsa teknőcök, World of Warcraft, Narnia, Star Wars, True Blood, Doctor Who,

és természetesen Star Wars szakácskönyv is létezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!